contattaci l'hotel

Puoi conttattare direttamente con <%hotel_name%> senza passare da intermediari.

Se preferisci, puoi cercare e prenotare un albergo a <%location_name%> usando i link dei nostri patrocinatori.



Punti d’interesse più prossimi:
  • Kaleiçi (124.60 Km)

Altri hotel in Alanya



Hotel Kaila Krizantem


Gol Mevkii Oba, s/n, Alanya 07400 , Antalya (Turchia)

Descrizione dell'hotel

Dit hotel bevindt zich in het oostelijke deel Obagöl, ongeveer 3 km van het centrum van Alanyas. Het stijl aflopende grofzandige strand bevindt zich op een afstand van ongeveer 50 m en is gemakkelijk via een tunnel te bereiken. In de onmiddellijke omgeving van het hotelcomplex bevinden zich vele winkel- en amusementsmogelijkheden. De rijtijd naar de luchthaven van Antalya is ongeveer 120 minuten.
Dit appartementenhotel heeft in totaal 80 appartementen in 3 gebouwen met elk 5 etages. In het hoofdgebouw bevindt zich een moderne ontvangsthal met 24 uur geopende receptie, een lift en een hotelkluis. Verder heeft het hotel een kapsalon, een tv-lounge, verschillende conferentiezalen, een bar en een restaurant met hoge stoelen voor de kinderen. Voor de kleinsten is er tevens een miniclub (6 tot 12 jaar), buiten bevindt zich een kinderspeelplaats. Verder kunnen de gasten gebruik maken van de medische dienst. Parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn eveneens aanwezig.
De vriendelijk en smaakvol ingerichte appartementen hebben alle een eigen badkamer/wc emt haardroger en een balkon (gedeeltelijk met uitzicht op zee). Verder hebben de gezellige kamers een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, radio, internetaansluiting, koelkast, een huurkluis en een centraal gestuurde airconditioning.
In het buitengedeelte beschikken de gasten over twee zwembaden met kinderbad, een pool-/snackbar en een zonneterras met ligstoelen en parasols. U kunt ook gebruik maken van een saunagedeelte met Turks stoombad en een massageservice. Sportliefhebbers kunnen tafeltennis, beachvolleybal, darts en biljart spelen. Aan het strand bieden externe aanbieders tegen betaling watersporten zoals jetski, surfen of zeilen. Van tijd tot tijd organiseert het hotel een afwisselend avondprogramma (afhankelijk van het seizoen).
De gasten kunnen hun ontbijt en lunch aan een buffet zelf samenstellen. De lunch kan van het menu of à la carte worden gekozen. Het is mogelijk om all-inclusive te boeken.



Se sei il proprietario di un hotel e desideri modificare i dati del tuo hotel, clicca qui.

© INTERHOTEL.COM - ALL RIGHTS RESERVED