contattaci l'hotel

Puoi conttattare direttamente con <%hotel_name%> senza passare da intermediari.

Se preferisci, puoi cercare e prenotare un albergo a <%location_name%> usando i link dei nostri patrocinatori.



Altri hotel in Tortuguero



Hotel La Baula Lodge


Tortuguero, Tortuguero , Limon (Costa Rica)

Descrizione dell'hotel

Dit hotel bevindt zich in een van de mooiste en prachtigste nationaalparken ter wereld, het Tortuguero Nationaalpark aan de noordoostelijke kust van Costa Rica. Deze betoverende plek is wereldberoemd vanwege het ecologische toerisme, evenals de prachtige veelvoud aan flora en fauna. Het strand bereikt u na ongeveer 1 kilometer. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich restaurants. Op ca. 16 km afstand bevindt zich de internationale luchthaven Juan Santamaria.
Dit hotel werd in 2004 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd en heeft in totaal 47 aantrekkelijke kamers. De gasten worden verwelkomd aan een 24-uursreceptie met hotelkluizen, een mogelijkheid om geld te wisselen, kiosk, souvenirwinkel en liften. Verder biedt het hotel zijn gasten een tv-lounge, een speelkamer en een eigen discotheek van het hotel. In het gastronomische gedeelte is er voor de gasten een gezellig café, een bar en een restaurant. Tot de verdere voorzieningen van het gebouw behoren een boottransfer en een shuttleservice van en naar de luchthaven. Room- en wasservice en een medische dienst ronden het exclusieve aanbod af.
De in Caribische stijl ingerichte kamers zijn praktisch ingericht en hebben een badkamer of douche/wc en ventilatoren aan het plafond.
In het buitengedeelte van het hotel bevindt zich een swimmingpool met ligstoelen en parasols. Het is bovendien mogelijk om kano te varen of biljart te spelen.
U kunt het ontbijt, de lunch en het diner zelf aan een buffet samenstellen. Het is mogelijk om halfpension te boeken.



Se sei il proprietario di un hotel e desideri modificare i dati del tuo hotel, clicca qui.

© INTERHOTEL.COM - ALL RIGHTS RESERVED