contattaci l'hotel

Puoi conttattare direttamente con <%hotel_name%> senza passare da intermediari.

Se preferisci, puoi cercare e prenotare un albergo a <%location_name%> usando i link dei nostri patrocinatori.Altri hotel in Puerto ViejoHotel Selva Verde Lodge


9 KMS DE PUERTO VIEJO DE SARAPIQUI, Puerto Viejo , Heredia (Costa Rica)

Descrizione dell'hotel

Dit vriendelijke hotel heeft een mooie ligging in het recreatiegebied van Valle Central (San José). Op de bospaden kunt u heerlijk wandelen en vanaf de brug, die het hotel met het tropisch regenwoud verbindt, kunt u exotische dieren observeren.
Dit heerlijk gelegen hotel heeft in totaal 47 kamers. Het hotel verwelkomt u in een uitnodigende ontvangsthal met een receptie, die 24 uur per dag voor u klaar staat. Tot de bijzonderheden van het hotel behoren een gezellige bar en een restaurant met heerlijke gerechten, waar u van harte welkom bent . Als extra service wordt een wasservice aangeboden. Buiten het hotel staan parkeerplaatsen en een garage ter beschikking.
De kamers zijn gezellig en smaakvol ingericht. Ze hebben een eigen badkamer met haardroger. Verder zijn de kamers voorzien van een telefoon en een huurkluis. Vanaf het balkon of terras kunt u van een fantastisch uitzicht op het regenwoud.Se sei il proprietario di un hotel e desideri modificare i dati del tuo hotel, clicca qui.

© INTERHOTEL.COM - ALL RIGHTS RESERVED