contattaci l'hotel

Puoi conttattare direttamente con <%hotel_name%> senza passare da intermediari.

Se preferisci, puoi cercare e prenotare un albergo a <%location_name%> usando i link dei nostri patrocinatori.



Punti d’interesse più prossimi:
  • Kaleiçi (47.30 Km)
  • The land of legends (60.85 Km)

Altri hotel in Kemer



Hotel Nirvana Dolce Vita All Inclusive


Tekirova, Kemer , Antalya (Turchia)

Descrizione dell'hotel

Dit hotel bevindt zich op een paradijselijke plek waar de Middellandse Zee en het Taurusgebergte bijelkaar komen en wordt omgeven door naaldbomen. Het hotel heeft een eigen baai met zand-/kiezelstrand. Het stadscentrum van Tekirova met restaurants, bars, discotheken en winkels bevindt zich op een afstand van ongeveer 2 km. Kemer ligt op18 km, Antalya 52 km en de luchthaven van Antalya ongeveer 75 km afstand van het hotel.
Het in 2006 geopende, van airconditioning voorziene luxe village-hotel heeft 4 etages met in totaal 379 kamers, waarvan 2 suites en 4 kamers voor minder validen en een tuin. In de ontvangsthal bevindt zich een 24 uur geopende receptie, wisselkantoor, kluis en een lift. Verder beschikt het over een bar, een café, een pub en een van airconditioning voorzien restaurant met kinderstoelen. Verder heeft het hotel winkels, een minimarkt, kapper, discotheek, theaterzaal, een tv-lounge en een speelkamer. U kunt tegen betaling gebruik maken van room- en wasservice en de medische dienst. Voor kinderen heeft het hotel een miniclub. Een parkeerplaats is beschikbaar.
De kamers hebben een badkamer/douche/wc, haardroger, telefoon, satelliet/kabeltelevisie, radio, kluis en een internetaansluiting. Verder beschikken ze over een minibar, een tweepersoons- of kingsize bed, tapijtvloer en een balkon of terras. De verwarming wordt centraal geregeld.
In het buitengedeelte vindt u twee pools met kinderbad, een pool-/snackbar, ligstoelen en parasols. U kunt kiezen uit vele watersporten zoals aquarobic, bananenboot, waterski, jetski, motorboot, duiken, windsurfen, zeilen, catamaran, kanovaren en waterfietsen. Verder kunt u boogschieten, paardrijden, tennissen, tafeltennissen, en squash, basketbal, (beach)volleybal, badminton, jeu de boules en biljart spelen. Ook zijn er een sauna, een fitnessstudio en worden aerobic en gymnastiek aangeboden. Tegen betaling kunt u wellnessbehandelingen en massage boeken. Aan het strand kunt u eveneens gebruik maken van ligstoelen.



Se sei il proprietario di un hotel e desideri modificare i dati del tuo hotel, clicca qui.

© INTERHOTEL.COM - ALL RIGHTS RESERVED