contattaci l'hotel

Puoi conttattare direttamente con <%hotel_name%> senza passare da intermediari.

Se preferisci, puoi cercare e prenotare un albergo a <%location_name%> usando i link dei nostri patrocinatori.



Punti d’interesse più prossimi:
  • The land of legends (64.05 Km)
  • Kaleiçi (89.05 Km)

Altri hotel in Alanya



Hotel Justiniano Club Park Conti


Okurcalar, Alanya 07400 , Antalya (Turchia)

Descrizione dell'hotel

Dit hotel heeft een rustige ligging middenin een pijnbomenbos. Het eigen zand- en kiezelstrand van het hotel bevindt zich direct aan het hotelcomplex tussen de 2 baaien. In het stadscentrum van Alanya kunt u tegen betaling gebruik maken van de busshuttle. De afstand bedraagt ongeveer 30 kilometer.
Dit comfortabele hotelcomplex bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere kleine bijgebouwen met in totaal 300 kamers. In het hoofdgebouw hebben de gasten de beschikking over een moderne ontvangsthal met receptie, lift, evenals een lobbybar met diverse zitgelegenheden. Verder biedt het hotel zijn gasten een minimarkt, een kapsalon, meerdere winkels en boetiekjes, een tv-lounge, een speelkamer, een discotheek, een bar, een internetcafé en 3 van airconditioning voorziene restaurants, waarvan 2 met à la carte service. Voor de kleine gasten is er bovendien een miniclub (4 t/m 11 jaar), een mini dierentuin en een speelplaats. De gasten kunnen verder gebruik maken van de wasservice van het hotel.
De comfortabel en vriendelijk ingerichte kamers van het hotel beschikken elk over een eigen badkamer/wc met haardroger en een balkon. Tevens zijn de gezellige en ruime kamers voorzien van een telefoon, een satelliet-/kabeltelevisie, een huurkluis en een centraal gereguleerde airconditioning en verwarming.



Se sei il proprietario di un hotel e desideri modificare i dati del tuo hotel, clicca qui.

© INTERHOTEL.COM - ALL RIGHTS RESERVED